Getting Started
Courses
Lovense
Cam Sites
Community
Back
#Tech help OBS Toolset
The new OBS Toolset update came out yesterday. After updating, now my camera sources disappear every time I switch scenes in OBS. My temporary fix is to reactivate the Cam in the Source settings after switching scenes but its time consuming and doesn't look good. Does anyone else know of a more permanent fix or what could be causing the issue?

Update:
Lovense pushed out an update that fixed this! I am happy! Thanks @Roger Admin
9
Save
9 replies
Roger
Admin
Level 20
2 years ago
This reply was deleted
trena
replied to Roger:
2 years ago
I deleted the "Lovense" scene and am still having the issue. do you have any other fixes?
1
trena
replied to trena:
2 years ago
Thanks for the fix Roger
rob99999_2
Level 8
2 years ago
you have to uninstall Lovense AI and then install your camera again.. Lovense is trying to force us to use their Lovense AI software when in my case i have a logitech brio and computer that can hand the Brio in 4K.. and i just scale down the broadcast down to 1080p because i think CB is the only platform that can handle 4k
6
Tyler Chase
replied to rob99999_2:
2 years ago
How do you go about uninstalling the Lovense AI?
1
trena
replied to rob99999_2:
2 years ago
I second the Question by Tyler Chase,
rob99999_2
replied to Tyler Chase:
2 years ago
in the source area there is a - sign highlight lovense AI and then click on that - sign
1
trena
replied to rob99999_2:
2 years ago
Oh that.. I did that already. Didnt help :( Thanks for the answer tho!
1
rob99999_2
replied to trena:
2 years ago
after you removed the Lovense AI in that area did you add your webcam back in?
1
trena
replied to rob99999_2:
2 years ago
The webcam was still there. The fix for this was @Roger Admin patching the new update. After the freshest update, I went in and deleted the Lovense Scene that gets created, then Activate my Cam sources in all my scenes and now they stay on even after switching scenes.

All fixed now. Thanks for your help
Reply